Lokal: Kungsklippeskolans matsal, om ej annat anges

Ingen förhandsanmälan, om ej annat anges

 

 

 

 

Lördagen den 13 maj 10-17

 

Zetas rabattdag för utvalda trädgårdsföreningar

 

Vi har även i år lyckats förhandla oss till att bli en av de trädgårdsföreningar som Zeta erbjuder 20 % rabatt på hela sortimentet denna dag.

 

Obs! Glöm inte att ta med årets medlemskort.

 

 

 

 

Söndagen den 4 juni 11.00

 

Växtmarknad i Hågelbyparken, Tumba

 

Plats: Stora gräsmattan framför och till höger om huvudbyggnaden. Vi välkomnar glada odlare med mycket växter till Hågelbyparken denna dag. Ta gärna med dig växtintresserade vänner som vill komplettera eller utöka sina perennrabatter. Detta är ett bra tillfälle att erhålla växter till bra priser samt att få odlingsråd på köpet. Glöm inte att ta med er korgar eller papperspåsar, det kommer att behövas.

 

Tider:

10.30 Upplockning av växter

11.00 Försäljningen börjar

 

Alla växter ska vara försedda med namn och pris. Mindre växter ska vara krukade, större växter kan vara jordslagna i plastpåse. Ingen avgift/provision tas ut, men i gengäld förväntar vi oss att deltagarna hjälper till att ställa upp samt återställa försäljningsborden. Möjlighet finns att köra fram med bil och packa ur, men bilen ska sedan parkeras på den allmänna, avgiftsfria, parkeringsplatsen.

 

 

 

 

 

Söndagen den 4 juni 11.00

 

Ängsäters handelsträdgård

 

Plats: Färentunavägen 286, Svarsjö

 

Ängsäters perenner AB (www.angsatersperenner.se)är en handelsträdgård som odlar ett brett sortiment av perenner, perenna kryddväxter, prydnadsgräs och ormbunkar. Man vänder sig till gardencenter och andra växtbutiker, anläggnings-företag, kommuner och bostadsbolag. Vid ett fåtal tillfällen bjuder man dock in utvalda trädgårdsföreningar att komma och handla direkt till grossistpris. Vi har även i år lyckats få en inbjudan! Vi tänkte därför anordna en gemensam tur med samåkning i privata bilar. För att se om det finns intresse för detta och beräkna hur många bilar som i så fall behövs ber vi er anmäla er till medlem@blomstervannerna.se , gärna så snart som möjligt men senast den 28/5. Skulle många vara intresserade av att följa med är det möjligt att styrelsens bilar inte räcker till. Ange därför gärna om du i så fall kan tänka dig att ta med passagerare. Mer praktiska detaljer kommer längre fram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program

Sällskapet Blomstervännerna

                                        Sällskapet Blomstervännerna © 2015